maanantai 17. joulukuuta 2012

Kuinka kaikki alkoikaan..

Viime toukokuussa (2012) vietimme ihanaa ravintolapäivää sielunsiskoni kanssa. Meillä oli jo aamulla ihmeellinen olo; tänään alkaa uusi aika, jotain suurta tapahtuu tänään.
Emme vielä aamulla tienneet mitä se uusi on.
Oli vain tunne.

Aurinko paistoi ja söimme hyvää ruokaa Tampereen vegefesteillä. Sen jälkeen menimme syömään ravintolapäivänä tarjoiltavaa herkullista raakapizzaa ja raakajäätelöä kattoterassille. Vietimme koko päivän hyvää ja terveellistä kasvisruokaa syöden, ja pyörähdimme eri puistoissa. Jos jossain tuntui vähänkin erilaiselta ympäröivä energia, emme jääneet sinne vaan etsimme taas uuden paikan, jossa paikan energia kohtasi oman, kevyen ja hyvän olon kanssa. Tuntui että tämä kaikki, terveellinen kevyt kasvisruoka, joka rakkaudella tehty, ja se että vaelsimme ulkona sydäntä kuunnellen, energioita kuunnellen, auttoivat myös siinä mitä myöhemmin tapahtui.

Illalla menimme kotiin ja silloin se alkoi, kanavointi.
Puhuimme keskenämme asioita jotka vaan tulivat jostain, ja kirjoitimme kynä sauhuten niitä ylös. Tekstiä tuli paljon, kunnes kolmen aikaan yöllä emme enää jaksaneet pysyä hereillä, vaan päätimme siltä erää keskeyttää kanavoinnin ja mennä katselemaan unia.
Mutta siitä päivästä alkoi meidän kanavointimme, uusi henkinen aikakautemme, eräs tehtävistämme. Sen jälkeen olemme kanavoineet tietoa myös yksinämme tällä tavalla, eli ensin saaden tiedon ja sitten kirjaamalla sen ylös sekä myöskin suoraan automaatiokirjoituksella.

Saimme kanavoinnin kautta tietoa että meidän tulisi kirjoittaa kirja näistä teksteistä. Emme kuitenkaan halua elää rahan maailmassa, ja haluamme että kaikki jotka haluavat, voivat lukea tätä tietoa ilman että heidän täytyisi maksaa mistään.
 Niinpä päätimme kirjoittaa tämän kirjan blogi-muotoon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti