keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Matkustaminen yliseen ja aliseen singing bowlsien avulla.


Varmaan melkein kaikki tätä lukevat tietävät singing bowlsit, nuo laulavat tiibetiläiset kulhot.
Mutta monikaan ei tiedä sitä, että niillä voi matkata yliseen ja aliseen. Siitä juttua lopummassa..

On olemassa kahdenlaisia kulhoja, käsin taottuja, joissa 7 eri metallia. Ja konetehtyjä joissa ei yleensä ole noita 7 eri metallia.
 Käsintaotut soivat helpommin, ja värähtelevät aivan erilailla kuin konetehdyt.
Kun kulhoon laittaa vettä, vesi alkaa kuplia villisti kulhoa soittaessa, joskus jopa niin paljon että vesi pirskahtelee laitojen yli.
Mutta konetehdyissä useemmiten tätä ei tapahdu.
Siitä huomaa miten ääni ei värähtele konetehdyssä samalla tavoin kuin käsin tehdyssä kulhossa. Eli kannattaa ostaa käsintehty kulho jos tekee sillä hoitoja, meditoi tai matkustelee.


Olimme viime Faces- festareilla. Illalla tuli ihan hirveä ukonilma, ja sen lauhduttua soittelimme kojussamme neljää kulhoa saman aikaisesti. Olimme jossain todella korkealla, energia oli hyvin kosminen, kuin avaruuslennolla olisi mielen kanssa käynyt. Ihan mielettömän ihana tunne.

Kunnes yhtäkkiä me kaikki 4 huomasimme että energia muuttui aivan täysin. Siihen tuli alempia viboja, mustanpuhuvaa energiaa ja jotenkin inhottava fiilis. Sitten huomasimme että yksi oli alkanut soittaa kulhoa vastapäivään. Ja siitä johtui se alempi, mustempi energia.

Tajusimme että kulhoilla voi matkustaa Yliseen soittamalla kulhoa myötäpäivään.
 Ja Aliseen soittamalla kulhoa vastapäivään. Sen jälkeen kulhoja soittaessamme olemme pyytäneet että ihmiset soittaisivat myötäpäivään, mutta joka kerta jos joku alkaakin soittaa vastapäivään kulhoa, sen aistii silmät kiinni. Vaikka kulhosta lähteekin sama sävel, mutta sen sävelen energia on aivan toisenlainen, kuin takaperin soitettu. Ja sitähän se onkin.
 Sen aistii, kokeilkaapa.

Singing bowlsit ei siis ole mitään leluja. Eikä ne mielestäni enää ole edes soittimiakaan, ne on matkavälineitä. Ja meidän mielestämme vahvempia matkavälineitä kuin rumpu. Ehkä se johtuu kulhoissa olevista metalleista, sillä metalli johtaa sähköä. Ja kosmisuus/ jumaluus /rakkaus on valo. Monta nimeä samalle asialle. Valo taas on sähkömagneettista säteilyä, sekä sähkö-ja magneettikentän värähtelyä. Niinpä siis kulhot (= värähtelevä metalli) johtavat kosmisuuden energiaa (=maailmankaikkeuden valo, jumaluus), ja niiden kautta voimme saada yhteyden tietoisuuteen. Kulhot on siis kuin kosminen puhelin.

Perinteisissä 7 metallin kulhoissa eri metallit vastaavat eri planeettojen metalleja.
 Kulhoon voi laittaa kiven, jonka energiaa haluaa, tai jonka kautta haluaa saada tietoa tms.
 Jos haluaa esim sydäntietoisuutta tai rakkautta, voi kulhoon laittaa ruusukvartsin ja soittaa Venusta meditoiden. Eikä tarvitse edes tiettyä planeettaa meditoida, kyllä se pelkkä soittaminenkin yhdistää kosmisuuteen. Mutta tällä tavoin voi tehdä matkoja eri planeettojen energioihin, ja yleisesti kosmisuuteen.
Kulhoilla on eri taajuuksia, jotka vastaavat eri chakroja. Ja niillä voi siis tehdä yhteen chakraankin keskittyvää hoitoa. Toki yhdellä kulholla voi hoitaa koko ihmistä, mutta parhaiten kulhon värähtelyn tuntee siinä chakrassa, jonka taajuutta kulhosta tulee.

Jos kulhoon laittaa vettä ja soittaa, saa vesi puhdistavaa ja hoitavaa värähtelyä. Sitä vettä voi vaikka pullottaa sitten ja juoda päivän mittaan niin saa sitä värähtelyä vedenkin kautta itseensä. Tai nuukahtaneita kukkia voi kokeilla hoitaa tällä värähtelevällä vedellä.

Kuulin Nepalissa ollessani miehestä, joka oli parantunut impotenssista kulhohoidolla. Miehelle oli tehty joka päivä kulhohoitoa hänen sylin päällään, tai siis, no "sen" päällä. Ja kuukauden kuluttua hän oli mitä onnellisin mies, impotenssi oli poissa.

Soitin kulhoa edesmenneelle kuurolle koirallemme. Ja hän alko haukkua aivan hirveästi kulholle. Kaipa se värähtely tuntui jollain tapaa korvissa vaikkei kuuloa ollutkaan.

Kulhoa, etenkin hyvin matalaa taajuutta soittavaa kulhoa kannattaa kokeilla soittaa toisen ihmisen otsachakran kohdalla. Tuntuu todella voimakkaalta, koko ympäröivä maailma katoaa mielestä ja sitä vaan on yhtä sen taajuuden kanssa. Todella rauhoittavaa ja hoitavaa. Joistain kulhoista voi saada kaksi tai kolmekin eri ääntä. Ehkä jostain useammankin, mutta itse en ole saanut kuin kolme. Jos haluaa saada korkean äänen, ala pyörittämään kulhon kapulaa kulhon ulkoreunaa pitkin ehkä n.45 asteen kulmassa rauhallisesti.
Jos haluaa saada matalamman äänen, soita kulhoa kapula pystysuoremmassa linjassa kulhon ulkoreunaan nähden, ja ala soittaa sitä nopeasti, kunnes matala taajuus kuuluu, sitten kun matala taajuus on saavutettu, voit alkaa soittaa sitä oikein rauhaisasti. Pelkät puukapulat on mielestäni tosi huonoja, niillä soittaessa tulee turhankin korkea ääni. Parempia on puukapulat, joiden päällä on ohuttaa mokkanahkaa pehmentämässä kapulan pintaa. Jostain syystä välillä lempikulhoni vaihtaa taajuutta kesken soittamisen, vaikken itse osaa vaihtaa taajuutta kesken soiton. Tai siis ensin täytyy pysäyttää kulhon värähtely kädellä, ennenkuin yrittää vaihtaa kulhosta lähtevää ääntä. Mutta joskus se tosiaan itsekseen vaihtaa yhtäkkiä taajuuden, ilman että vaihdan kapulan asentoa tms.
Ehkä kulho itse valitsee välillä, mitä taajuutta se haluaa soitettavan, tiedä häntä. :)


1 kommentti:

  1. Odds Euro 2021: Free Bets, Tips, and Odds 1XBET 1XBET ボンズ カジノ ボンズ カジノ 카지노 카지노 232Best 100 Bookmakers List

    VastaaPoista