tiistai 18. joulukuuta 2012

Talvipäivänseisauksen herkkuja, siunattu Venus-pyramidipata



Tämän herkullisen ruoan tein seuraavana päivänä, kun olin katsellut Venuksen ja Pohjantähden auroja ja ajatellut talvipäivänseisausta.. Yleensä käytän aina ruoanlaitossa suolaa ja pippuria ja paljon eri yrttejä. Mutta tätä tehdessä jostain syystä jätin suolan ja pippurin pois, mikä musta oli outoa.
 Kas tässä, siunattu Venus-pyramidipata:

Punajuuren palasia uunivuoan pohjalle
Kesäkurpitsan palasia hiukan enemmän siihen päälle.
Päälimmäiseksi 1 banaani pilkottuna.
Ja päälle vielä kardemummaa, chiliä, hunajaa, kunnolla minttua ja soijakastiketta. Kookostakin voisi laittaa.
Älä sekoita ruokaa missään vaiheessa.
Päälle vielä halloumin palastia muutamia, jos sitä kaapissa sattuu olemaan. Pärjää ilmankin.
Sitten juustoa
Ja lopuksi auringonkukansiemeniä ja soijamaitoa ehkä n.puoleen väliin asti.
Päälle kesäkurpitsasta veistelty sydän = venus, ja 2 kesäkurpitsapyramidia.
(Onnistuu varmaan ilmankin. )  ;)
Siunaa ruoka mieluiten tulella lämmittäen, eli leivinuunissa paistaen kunnes on kypsää.
Valmistuu varmaankin myös sähköuunissa.
Elementeillä,  halutessaan myös ruusukvartsilla, kaivovedellä, tulella ja suitsukkeella ruoka siunaa.

Hyvää ruokahalua! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti