tiistai 18. joulukuuta 2012

Talvipäivänseisaus

Mitä se tuokaan tullessaan? Jännittävää. Ja ihan pian se jo on, vuoden odotetuin hetki. Syksyllä katselin tähtiä, niiden kaunista välkehdintää, uskomattoman kauniita tähtikuvioita ja erityisesti Venusta, rakkauden planeettaa. Ja sen pinkkiä sydämenmuotoista auraa, joka hohti kirkkaana kuin taivaan kirkkain timantti. Sen aura erottui todella selvästi koko muusta taivaasta ja ymmärsin että vaikka olisin kuinka yksinäinen, niin voin aina katsoa Venusta, äitiplaneettaani ja tuntea etten ole yksin. Ja joskus iltaisin vilkuttelen Venukselle ja välillä se tuikkii takaisin. :D Ja sitä on tullut tuijoteltua sen jälkeen joka yö jos tähdet näkyy.

 Toisella puolella taivaankantta loisti toinen kirkas tähti, silläkin sydämenmuotoinen aura, mutta väriltään sinisempi. Pohjantähti, viisauden ja tiedon tähti.
Pohjantähti ja Venus, tähtitaivaamme rakastavaiset. Pohjantähti lähettää tietämisen, näkemisen = otsachakra. Venus sydämen, rakkauden= sydänchakra. Niitä meditoimalla voimme saada tietoa sekä rakkautta. Ymmärrystä kaikkeudesta. Kun ne avautuvat, on yhtä kaikkeuden kanssa. Joka on rakkaus.

Talvipäivänseisauksena linnunrata yhdistää venuksen ja pohjantähden, ja universaali rakkaus pääsee säteilemään tänne aivan uudella tuulella. Ja silloin maa planeettamme on linnunradan keskellä, vaihtuuko silloin navatkin? Sitten näemme. Jos vaihtuu, voi tulla aika kovia myrskyjä aluksi, mutta niinhän se on, että harmoniaa edeltää usein aika myllerrys. Vanhan täytyy kuolla jotta uusi voi syntyä. Ja synnytyskivut on Äiti Maallakin. Toivottavasti ei ole kauhean pitkä se synnytys. No sitä voidaan helpottaa lähettämällä energiaa, valoa maalle ja universumille. Hoivaamalla planeettaamme.

Ja siksi me (ja varmasti kaikki ne jotka tätä blogia lukevat) olemme tänä vuonna löytäneet sielunperheemme jäseniä, ja ne sielunperheet kokoontuvat kaikkialla maailmassa yhteen tuona ihmeellisenä päivänä. No ei kaikkien tarvitse kokoontua fyysisesti tietenkään, sillä pelkkä tietoisuuskin riittää. Ja pelkästään se, että ne "saman heimon jäsenet" ovat yhdessä fyysisesti tai henkisesti, se jo hoitaa maa äitiämme. Sillä yhdessä ollessamme, niiden ihmisten kanssa jotka värähtelevät sitä samaa energiaa, kohotamme itsestään sitä värähtelyä, jotta voimme yhdessä mennä kohti valoa. Valon aikaa. Uusi aika alkaa, rakkauden aika. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti