maanantai 17. joulukuuta 2012

Värähtely ja parisuhteet

Kaikki on värähtelyä. Jokainen ihminen värähtelee omalla tavallaan, ja jokaisella ihmisellä on myös oma melodiansa, sävelensä ja värinsä. Värähtely on siis samaan aikaan myös värejä ja musiikkia (jota ei tietenkään päivätajunnassa kuule, se on enemmänkin ehkä rytmiä).

 Jos kaksi tai useampi ihminen värähtelevät samoilla taajuuksilla, niin heidän yhdessä olonsa on kaunista ja helppoa. Heidän rytminsä sopivat toisiinsa, ja yhdessä olosta tulee kuin kauneinta musiikkia.

 Jos taas kaksi hyvin erilailla värähtelevää ihmistä yrittävät olla yhdessä, tulee heidän yhdessä olosta hankalaa. Heidän värähtelynsä soivat riitasoinnussa, vaikka he kuinka hakkaisivat päätään seinään ja yrittäisivät olla yhdessä. 

Parisuhteessa ja ystävyyssuhteissa tätä värähtelyn muutosta voi kuitenkin yrittää hoitaa. 

Puhutaan kivien värähtelystä mutta ei juurikaan ruoan värähtelystä. Se on kuitenkin erittäin tärkeää, sillä ruoka on rakennusaineemme, jota solut tarvitsevat. Joten värähtelyn nostatusta voi alkaa tekemään juuri terveellisen ja luonnonmukaisen ruoan kautta. Jos toinen osapuoli syö luomuruokaa ja on paljon luonnossa, ja toinen taas syö kebabia ja ranskalaisia ja illat viettää baarissa, niin ei se mikään ihme ole että värähtelyt voivat olla hieman eri taajuuksilla. 

Jos siis haluaa saada värähtelyt samoihin taajuuksiin, kannattaa alkaa lähentää toisiaan juuri ruoan ja ympäristön avulla.  Alkaa syömään luonnollisesti ja mielellään mahdollisimman vähän prosessoitua ruokaa. Sekä viettämällä aikaa paikoissa, joiden värähtely on korkea. Luonnossa  on luonnollisesti erittäin korkea värähtely. 

 Miksi vedämme tietynlaisia ihmisiä puoleemme? Esim. renttuja, joilla menee huonosti? Siksi, koska he saattaisivat aistia sen, että elämämme syke on harmoniassa. He haluavat tavoitella myös harmoniaa, mutta heidän oma sykkeensä voi olla epävireessä ulkoisten tms tekijöiden seurauksesta. Heidän värähtelynsä on hyvin alhainen ja he haluavat siis nostattaa energiavärähtelyään toisen ihmisen kautta. Tällöin hänestä voi tulla ns.energiaimuri, ja korkeammin värähtelevän ihmisen energiat taas menevät vähiin, ja yhdessä olon jälkeen hän on aina ihan uupunut.

Mutta kun kaksi ihmistä, joiden energiavärähtely on yhtä korkeaa, viettävät aikaa yhdessä. Syöden korkeavärähtelevää luonnon ruokaa ja viettäen aika esim luonnossa, heidän energiansa kimpoutuu toisistaan yhä uudelleen ja uudelleen, ja energia alkaa potensoitua. Näin he pääsevät aina vaan korkeammalle ja korkeammalle värähtelyssään ja samalla tietoisuudessaan. Värähtely siis alkaa nousta fyysisen ja eetterikehon kautta kohti jumaltasoa. Kunnes värähtely saavuttaa seitsemännen energiakehon/tason, buddhatason/jumaltason. Tällöin hän kokee valaistumisen.. Tästä juttua lisää hieman myöhemmin. Muuten lähtee niin pitkälle tämä asia.. eli takaisin parisuhteeseen.. :)

Miksi toisten kanssa on hyvä olla ystävä, toisten kanssa työ luistaa helposti, toisten kanssa pääsee henkisiin tai syvällisiin asioihin helposti käsiksi, jonkun kanssa seksi on jumalaista mutta parisuhdetta ei pysty silti ajattelemaankaan? Se johtuu siitä, että ihmisen tietyt energiatasot värähtelevät samaa energiaa, mutta ei kaikki tasot. Jos esim. seksi on ihmeellisen ihanaa mutta muuten, henkisesti ei pääse niin lähelle toista, tällöin vain fyysiset tasot värähtelevät samaa energiaa. Mutta tämäkin saattaa ajan kuluessa muuttua, jos niin on tarkoitus, polkujen kohdattava muillakin tasoilla. Jos kaikki ihmisen 7 eri energiakehoa värähtelevät samaa energiaa, on yhdessä olo taivaallisen kaunista, suurta ja puhdasta rakkautta, joka tasolla. He ovat täynnä rakkautta, valoa, ovat yhtä. <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti